GRATIS VERZENDING VANAF €100,- / WINKEL 7/7 OPEN GRATIS VERZENDING VANAF €100,- / WINKEL 7/7 OPEN

Blogposts & pagina's

Toon alle resultaten. (0)
Binnenkijken bij Laurence

Binnenkijken bij

Laurence is een designliefhebber, maar met drie kinderen in huis houdt ze de kosten graag in de hand. Toch vindt ze het heerlijk om zichzelf af en toe te verwennen met een bijzonder interieuritem. Stap voor stap voegt ze nieuwe stukken toe, en langzaam maar zeker transformeert haar woning in een prachtige ruimte.

 Eenvoud met kleurrijke touch

Haar stijl kenmerkt zich door eenvoud met hier en daar een verrassende pop of color. Voor Laurence is het belangrijk om thuis een gevoel van rust te creëren. Na een drukke dag vol hectiek, geniet ze van de rustige omgeving bij haar thuis. 

Charmante hebbedingetjes

In Laurence's interieur vind je charmante hebbedingetjes zoals schattige peper- en zoutvaten en elegante kandelaars. Kaarsen zijn een absolute favoriet; ze brengen volgens Laurence de perfecte sfeer in huis. Maar wat haar huis echt speciaal maakt, is haar indrukwekkende verzameling kookboeken. Het allereerste kookboek dat ze ooit kocht, was er een van Ottolenghi, en sindsdien is haar collectie alleen maar gegroeid.

 

Waardevolle herinneringen

 Een van de meest dierbare items in haar huis is een ingelijste rouwkaart van een goede vriendin die een tweeling verloor. Deze kaart hangt, omringd door mooie foto's en posters aan de muur en herinnert haar aan de waarde van dierbare momenten.

Het hart van het huis

Laurence’s favoriete plek in huis is de eettafel, waar ze veel tijd doorbrengt met familie en vrienden. Deze tafel is niet alleen een centrale plek in haar huis, maar ook een visueel hoogtepunt.

Elke keer als je Laurence's huis binnenkomt, word je begroet door een prachtige bos verse bloemen op de eettafel. Sinds haar studententijd heeft ze altijd verse bloemen in huis gehad, wat voor haar een vorm van luxe is. Ze haalt haar bloemen vaak bij Owen in Gent of Lievve bloemen in Lokeren. 

Persoonlijke stijl 

Met drie kinderen is het een uitdaging voor Laurence om haar stijl consistent te houden. Dure items zijn geen optie, en ze houdt niet van te veel kleuren in haar interieur. Ze heeft met haar kinderen afgesproken dat het meeste van hun speelgoed in hun kamers blijft.

Laurence’s persoonlijke stijl komt ook tot uiting in het Cultuurcafé en bij Lorre. Ze houdt van het merk Val Pottery, en bij Lorre wordt het eten gepresenteerd in schalen en kommen van dit merk. Thuis heeft ze vaak een grote bak met vers fruit en groenten, die ze telkens meeneemt naar het werk.

Een van haar favoriete momenten in het Cultuurcafé zijn de maanden waarin de Panorama bar open is. Dit rooftop terras is voor haar echt de highlight van het jaar.

 Harmonie tussen werk en privé

Voor Laurence is er weinig balans tussen werk en privé, maar ze heeft geleerd om hiermee te leven. Het voelt voor haar harmonieus en natuurlijk. Eten is haar grootste passie. Ze grapt vaak dat ze verslaafd is aan eten en er de hele dag aan denkt. Een van haar favoriete quotes is ‘forever hungry’, en ze heeft deze zelfs als tatoeage staan.

Ben jij net als ons ook zo betoverd door het verhaal van Laurence en haar prachtige interieur? Wij zijn er in ieder geval helemaal weg van!

Laurence's favoriete HOME by LILY items


Theedoek Noordzee van mmmMar

Deze theedoek is een van haar favorieten omdat ze enorm graag in de keuken staat.

Ribbon vaas van Anna + Nina

Aangezien Laurence altijd verse bloemen in huis heeft, vindt ze het leuk om kleurrijke en bijpassende vazen te hebben. De Ribbon vaas van Anna + Nina past perfect bij haar stijl.

Printworks boxes en coaster sets

Aan haar grote boekencollectie heeft Laurence de Printworks boxes toegevoegd, vanwege haar liefde voor eten. Ook de coaster sets van Studio Matrix liggen in haar keuken als leuke toevoeging en om haar kookgerei op te plaatsen.