GRATIS VERZENDING VANAF €100,- / WINKEL 7/7 OPEN GRATIS VERZENDING VANAF €100,- / WINKEL 7/7 OPEN

Blogposts & pagina's

Toon alle resultaten. (0)
BRAUZZ
Brauzz jij al?
Mini-quiz: Wie kent deze woorden al? Wasstrips en poetsstrips. Ze introduceren een héél andere manier om jouw huishouden aan te pakken. Niet langer heffen met die zware bussen wasproducten en allesreiniger.
Wat komt dan in de plaats in de poetskast? Compacte lichte doosjes met blaadjes erin die oplossen in water en zorgen voor een perfect schone was of emmer met een fris geurend en doeltreffend sopje. Bovendien Belgisch, 100% natuurlijk en vegan!
BRAUZZ WHO?
Bij Brauzz willen ze de wereld letterlijk en figuurlijk schoner maken en houden. Ze zetten in op innovatieve en krachtige reinigers zonder wegwerp plastic, zonder dat jij hoeft in te boeten op kwaliteit, gebruiksgemak en betaalbaarheid.
------
LAUNDRY SHEETS
Ga voor een frisse was met de laundry sheets. Ze vervangen pods / vloeibaar wasmiddel / poeder en lossen op in water. Geschikt voor alle soorten was, jawel, zelfs fijne was. ;)
Ideaal om mee op reis te nemen dankzij het lichte gewicht en de zekerheid dat er niets zal uitlopen. 
------
VLOERREINIGER
Een doosje bevat 32 strips die eenvoudig oplossen in lauw tot warm water. 
Vlot in gebruik en vrij van plastic!
------
VAATWASTABLETTEN
Deze tabletten zijn plasticvrij verpakt en zijn gemiddeld 40% kleiner dan een gemiddeld tablet. Even effectief, maar compacter!
------
REINIGERS
Poets jouw huis met de nieuwe reinigers. Ze zijn super easy in gebruik. Voeg één tablet toe aan jouw fles (goed voor 500 ml) & klaar is je spray! We hebben glasreiniger, allesreiniger en badkamerreiniger.
Heb je nood aan een refill? Ook die verkopen we. Check hier onze navullingen &
probeer Brauzz thuis.