GRATIS VERZENDING VANAF €100,- / WINKEL 7/7 OPEN GRATIS VERZENDING VANAF €100,- / WINKEL 7/7 OPEN

Blogposts & pagina's

Toon alle resultaten. (0)
NEW IN: Autumn Collectie O My Bag
NEW DROP
Zijn jullie klaar voor de herfstcollectie van O My Bag? `
We beloven je power designs in prachtig leder, office essentials en nieuwe strakke handtassen. Let's go!
------
AVA BAG
Wauw, we houden van dit retro design.
Very nineties! Draag 'm als crossbody of als schoudertas.
Welke is jouw favoriet? Zwart of bruin?
Zaakvoerder Ellen Distave:
"Het design is helemaal on-trend en heeft voor mij het ideale formaat voor koudere maanden omdat er naast mijn gsm en portefeuille ook een muts of handschoenen in passen. Een ander belangrijke plus voor mij: je kan hem elegant dragen voor een feest, maar evengoed wat stoerder schuin over een dikke jas voor een herfstwandeling. Nu gewoon nog kiezen tussen zwart of bruin ;)"
ALWAYS YOURS
Wist je dat je levenslange garantie krijgt op alle items van O My Bag?
Zo blijf je er van genieten en maak je het verschil.

Bij O My Bag maken ze een positief verschil in de wereld, door producenten in kleine gemeenschappen te verbinden met de wereldmarkt en eerlijke banen te creëren. Ze werken op een eerlijke, duurzame en milieuvriendelijke manier.
Het leder is van premium kwaliteit en werd gelooid zonder het gebruik van chroom. Ze kiezen ervoor om met natuurlijke materialen te werken, niet alleen vanwege de veiligheid voor mens en planeet, maar ook omdat het de producten hun natuurlijke kenmerkende uitstraling geeft.

Om de afwezigheid van chroom te verifiëren, wordt het getest door onafhankelijke laboratoria. Ze werken er met vervangende plantaardige tannines.
------
WORK IT
We hebben heel wat nieuwe workwear. Deze accessoires zijn ideaal om jouw laptop en andere essentials in op te bergen. Ze komen in verschillende kleuren en zijn super praktisch.
De Kate is dé go-to handtas voor bezige bijen. Ze heeft 3 aparte compartimenten, waaronder één gewatteerd laptopvak.
------
STUNNING STELLA
De Stella's hebben een magnetische sluiting en zijn de handtas bij uitstek voor jouw dagelijkse uitjes. Hij heeft binnenin een apart ritsvak om alles netjes te houden.
Surf snel naar onze O My Bag collectie & ontdek ze allemaal!