GRATIS VERZENDING VANAF €100,- / WINKEL 7/7 OPEN GRATIS VERZENDING VANAF €100,- / WINKEL 7/7 OPEN

Blogposts & pagina's

Toon alle resultaten. (0)
Ostend Fashion Fair

 Ostend Fashion Fair

Op vrijdag 10 mei vond de allereerste editie van de Ostend Fashion Fair plaats, en natuurlijk was het LILY-team van de partij. Het was een primeur voor onze stad en een kans die we zeker niet wilden laten liggen. Shoppers konden genieten van twee modeshows, gepresenteerd door niemand minder dan Tiany Kiriloff. En alsof dat nog niet genoeg was, werd er ook mooi weer voorspeld.

Verborgen parel

 De locatie was de charmante Lijnbaanstraat, een verborgen parel in het hart van de stad, net om de hoek van de Kapellestraat en omringd door groen. De straat werd omgetoverd tot een waar fashion walhalla, met een opvallende roze catwalk en kraampjes vol zomerse drankjes en heerlijke hapjes.

 Mode-icoon als host

Gehost door mode-icoon Tiany Kiriloff, waren er twee onvergetelijke modeshows die plaatsvonden om 14:00 en 16:00 uur. Onze vier stralende modellen vertegenwoordigden LILY op de catwalk, gekleed in onze nieuwe collectie met zomerse kleuren en prints. 

Volop genieten

 Gasten werden verwend met goodiebags, gevuld met attenties van alle deelnemende handelaars, en er werd voor sfeer gezorgd door een DJ die allerlei leuke tunes bracht. Tussen de shows door konden bezoekers genieten van heerlijke snacks, een glaasje bubbels van Histoires D’o, of een verfrissend ijsje van Amy Mary.

Wat een weekend

Onze winkel was de hele dag open, inclusief een speciale late-night shopping tot 20:00 uur, waarbij de LILYettes zorgden voor een warm welkom in de Herstraat.

Het Hemelvaartweekend begon in ieder geval met een knal, en de Ostend Fashion Fair was een geslaagde eerste editie met een focus op de viering van mode, lokale handelaars en de unieke charme van Oostende.