WAARBORG

Op alle goederen van onze site is er een wettelijke garantie van twee jaar na aankoop. 

Wanneer de garantie langer is dan twee jaar, staat dit specifiek vermeld bij het product. 

Sommige goederen hebben een houdbaarheidsdatum (drank en voeding), die is korter dan twee jaar. Benieuwd naar de houdbaarheidsdatum? We vertellen die jou graag via 059/43.38.31 of via ellen.distave@shoplily.be . 

 

MOGELIJKHEDEN OM PRODUCTEN TERUG TE STUREN

Voldoet jouw bestelling niet aan de verwachtingen? Neem zo snel mogelijk contact met ons op zodat we dit voor je kunnen oplossen. 

Ben je niet tevreden met jouw bestelling? Je kan ons de producten terugbezorgen onder bepaalde voorwaarden door jouw aankoop te herroepen. 

Je kan kiezen hoe jij ons wil laten weten dat je jouw aankoop herroept. 

    1. Door een ondubbelzinnige verklaring af te geven, bij voorkeur door ons een mail te sturen naar ellen.distave@shoplily.be binnen de 14 dagen na ontvangst van jouw pakket. Vermeld in dat geval aub het ordernummer en jouw naam. 
    2. Door het modelformulier van fgov economie in te vullen en ons te bezorgen. Je kan het downloaden via deze link

De producten moeten teruggestuurd of teruggebracht worden binnen de 14 dagen nadat je kenbaar hebt gemaakt dat je jouw aankoop wil herroepen. 
Het pakket terugsturen is op jouw kosten, tenzij het gaat om een foute levering. Terugsturen kan naar Lily Hertstraat 5 8400 Oostende België.

Een terugbetaling zal gebeuren op de bankrekening die je ons meedeelt, binnen de 14 dagen nadat wij het pakket terug hebben ontvangen.

Opmerkingen

  • Merk je een fout of vlek op bij de ontvangst van je product? Laat ons dit zo snel mogelijk weten.
  • Ga zorgvuldig om met het product en de verpakking. Je pakt het product slechts uit of gebruikt het in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen zoals je dit in een fysieke winkel zou doen. 
  • Indien dit niet wordt gerespecteerd, kunnen we een schadevergoeding eisen die overeenstemt met de geleden schade (bijvoorbeeld reinigings- en verpakkingskosten).