Van macramé wallhangings tot poufs handbreien en opruim-coaching. We organiseren regelmatig workshops en verzamelen ze hier in een overzicht voor je. 

De workshops gaan telkens door in onze concept store, Hertstraat 5 Oostende. Voor en na de workshops kan je er ook ook genieten van late night shopping. Als dat geen fijne combi is. Neem gerust al een kijkje naar ons aanbod op de webshops: www.homebylily.be en www.shoplily.be

Inschrijven: fran.louwie@shoplily.be 

________________________________

DIY & ECO 
HUISHOUD-PRODUCTEN
door Modest, de verpakkingsvrije winkel
15.01.20 - 19u  - €25,- 
  

We denken met z’n allen steeds meer na hoe we onze ecologische voetafdruk kunnen doen dalen.  Modest helpt ons er als verpakkingsvrije winkel in Oostende graag bij. Ingrid komt langs bij HOME by LILY voor inspiratie, tips… en een workshop om zelf producten te maken die je kan meenemen naar huis.  Er is geen voorkennis nodig. Na een demonstratie gaan we samen aan de slag. We maken drie huishoudproducten die gemaakt zijn van natuurlijke stoffen. 

Modest is een verpakkingsvrije supermarkt op de Torhoutsesteenweg tussen ’t Paard en Petit Paris waar je alle ingrediënten kan kopen als je er achteraf thuis verder wil mee gaan. Ze hebben er een ruim assortiment lokale, ecologische en biologische producten.
  • Citroenschuurcrème
  • Allesreiniger obv zwarte zeep
  • Tandpasta
  • Incl verpakkingen en ingrediënten
  • Home by Lily ontvangst met een drankje en hapje.
  • Late night shopping is voor of na de workshop mogelijk.

________________________________ 

Inschrijven: fran.louwie@shoplily.be
Wil je zelf een workshop organiseren bij Home by Lily?  Neem dan zeker contact op.