GRATIS VERZENDING VANAF €100,- / WINKEL 7/7 OPEN GRATIS VERZENDING VANAF €100,- / WINKEL 7/7 OPEN

Blogposts & pagina's

Toon alle resultaten. (0)
Nanja Massy & haar favoriete Home by Lily producten
Nanja Massy en LILY, dat is zo'n beetje zoals het strand en een mooie zonsondergang.. een heerlijke match :) Nanja logeerde dit jaar voor een tweede keer samen met haar man en dochter in ons vakantie-appartement tijdens de kerstvakantie en genoot van de zee. We stellen haar graag aan je voor en tonen haar favoriete items uit onze HOME by LILY collectie.
xx
nanja massa home by lily vakantie appartement oostende
xx
------
xx
WIE IS NANJA?
xx
"Ik ben Nanja Massy, 34 jaar, geboren en getogen in Leuven. Als opleiding ben ik leerkracht geschiedenis en kunst maar ben na 4 jaar lesgeven mijn passie achterna gegaan en werk nu 10 jaar als make-up artiest, haarstylist en content creator. Hier kan ik mijn creativiteit volledig in kwijt. ik werk voor nationale en internationale merken, vooral uit de lifestyle sector. Heb een boek geschreven ‘Do It yourself Beauty’ en mijn derde capsule collectie met JBC is deze winter uitgekomen, een twin collectie voor mama's en hun kids, vrouwen, en nu ook voor de mannen.
 
Ben getrouwd met de liefde van mijn leven, Willem en samen hebben we een dochter Ella, de kers op de taart van onze 10 jaar liefde en bijna 5 jarig huwelijk. Ik heb een zwak voor ‘all things beauty’ dat kan gaan van mooie reizen maken, kunst, mode, onze woning inrichten en veel en lekker eten hehe want wat is er mooier dan mensen samenbrengen en genieten van elkaars gezelschap met veel lekkers. Mij kan je snel gelukkig maken met de simpele dingen in het leven. En stiekem heeft mijn dochter daar voor gezorgd. Om meer stil te staan en te genieten van de kleine dingen."
xx
------
xx
WAT ZIJN TYPISCHE ELEMENTEN IN EEN NANJA INTERIEUR?
xx

"Ik ben nog steeds het meeste fan van tijdloze items waar we jaren geniet van hebben. Bij ons zal je geen felle kleuren of prints zien, we houden van een strakke, minimalistische stijl. Zwart en wit als hoofdtoon en enkele warme accessoires zoals lange gordijnen, kaarsen, tafelkleed en vazen die het geheel gezelliger maken. 'Less is more' zeg ik altijd en de mensen die in de woning komen kleuren het geheel in :)

Ik hou ook enorm van vintage design, klassiekers die mooi blijven, zoals de lampen van Louis Poulson en de Wassily-stoel, van Marcel Breuer. Zo hebben we enkele topstukken in ons bezit dankzij de liefde van mijn ouders en grootouders voor interieur design.

Schilderijen mogen van mij dan wel weer heel kleurrijk zijn, dat staat in mooi contrast met witte muren en een cleane stijl. Zo hou ik enorm van de cobra stijl, denk Karel Appel, Alechinsky en de Leuvense Jan Cobbaert, en de werken van Corneille vind ik ook prachtig. Ik ben deze stijl gaan appreciëren doordat ik ermee opgegroeid ben via mijn ouders en grootouders."

------

DIT ZIJN NANJA'S FAVORIETEN UIT ONZE COLLECTIE 
xx
1) De bolster sofa van FEST 
"Deze hoekzetel zou ik meteen in ons huis willen plaatsen. Ziet er mega comfy en relax uit. Leuk ook van de hoek om languit te kunnen liggen en de kleur vind ik prachtig."
Shop hem hier
fest bolster sofa home by lily nanja massy
xx
2) Circle vaas van HKLiving
"Zelf heb ik deze vaas in de gespikkelde versie maar deze zandkleurige vind ik heel mooi om toch wat kleur te geven aan een strak interieur. Ik bewaar er zelf droogbloemen in maar de vaas is al een mooi object op zichzelf."
Shop hem hier
circle vaas hkliving home by lily nanja massy
xx
3) Plateau bijzettafel van FEST
" Deze bijzettafel past perfect van kleur bij de cirkelvormige vaas. Omdat het toch een bijzondere 'nude' kleur is, vind ik het altijd wel mooi als een bepaalde kleur terugkomt in dezelfde ruimte."
Shop hem hier
home by lily plateau bijzettafel fest amsterdam nanja massy
xx
4) Charlotte Lamp van &Klevering
" Ik hou normaal niet zo van kleur in woon accessoires maar deze combinatie vind ik prachtig ! Ik sprak over schilderijen die kleur kunnen toevoegen in een strak interieur maar deze lamp zit er boenk op!"
Shop hem hier
home by lily charlotte lamp klevering nanja massy
xx
------
Je kan Nanja hier volgen via Instagram.
Rechtstreeks onze collecties shoppen:  
Collectie FEST AMSTERDAM
Collectie HKLiving
Collectie &Kkevering