Welkom

We helpen je echt graag en met de glimlach, zowel in onze concept store in het centrum van Oostende als online. We vernieuwen ons aanbod decoratie en geschenken non-stop en durven te zeggen dat we dé trend-merken van het moment in huis hebben. 

Ellen D, Luna, Noor, Ellen H & team.

____

Lily is een verhaal van fijne samenwerkingen die jaar naar jaar uitgroeien tot leuke projecten. We nemen je even mee. 

  • 2009 Kelli start als journaliste met Lily in Mechelen, een kleine kledingzaak die meteen succes heeft. Kelli is op dat moment getrouwd met Johan (aka Mr Lily) en ze hebben een zoon Jack. Betrokken als Kelli's BFF: Ellen uit Oostende met wie ze samen studeerde.
  • 2010 De Lily blijkt al snel te klein en verhuist in Mechelen naar een groter pand, aan de overkant van de straat. Johan ruilt zijn job als leraar in om mee te werken.
  • 2012 Tijdens een etentje in Oostende beslissen Kelli, Johan en Ellen heel impulsief om een tweede Lily op te starten aan zee. Ellen is zwanger, maar dient toch de week erna haar ontslag in als marketeer nog voor ze een pand heeft gevonden… alles wijst erop dat het zal werken. 
  • 2012 - 2017 De webshop www.shoplily.be breidt gevoelig uit en de teams in Mechelen en Oostende groeien elk jaar
  • 2017 In Oostende wordt het pand te klein en Ellen investeert in een pand aan de overkant van de straat. Het pand is een stuk ruimer en biedt de mogelijkheid om er een extra passie aan toe te voegen: deco & interieur in de stijl van de Lily-collectie
  • 2018 Lily opent in het nieuwe pand in Oostende en de tweede webshop www.homebylily.be is een feit 
  • 2022 Lily Oostende bestaat 10 jaar - party! 

 

DREAM TEAM LILY OOSTENDE

  

ELLEN DISTAVE

- bestuurder -

♡ Zonsondergang, mijn kinderen, live muziek 

 

LUNA DE CLERCK

- shop manager -
♡ Zwoele zomeravonden & night swims met vriendinnen

 

NOOR DE BEUCKELAERE

- sales advisor -
♡ Koffie, beauty & lunchdates

ellen hofman team lily oostende 

ELLEN HOFMAN

- marketing & aankoop assistent -
♡ verre reizen, alles wat mooi is & cocktails

   

Melissa, Flore, Griet, Sien, Laura, Lara, Liesbeth, Raffa, Lou, Chahine, Astrid, Lies, ... horen ook bij ons #teamworkmakesthedreamwork
Lily, afterwork, homebylily