GRATIS VERZENDING VANAF €100,- / WINKEL 7/7 OPEN GRATIS VERZENDING VANAF €100,- / WINKEL 7/7 OPEN

Blogposts & pagina's

Toon alle resultaten. (0)
Onze colabs 🫶🏻 - mooi samenwerken


Samenwerken met ervaren rotten, een platform bieden aan starters, samen producten uitdenken. We doen het toch zo graag. Vooral wanneer het plaatje klopt en we zo een nog origineler aanbod kunnen bieden aan jullie.

Is het de makkelijkste weg? Nee. 
Is het plezant? Ja. 
Geeft het voldoening ? Ja. 
Dan gaan we ervoor! 


T-Shirts samen met Postkaat, bekers met Helen B, T-shirts, sweaters en babyrompers met Lorette, plaids van Yelle Deknock...  Juwelen van Oostendse ontwerpsters CJF en Ateljé Amoré in de winkel zelf. 

Toegegeven, onze boterhammen kunnen we er bij LILY niet mee smeren. Het is efficiënter om collecties aan te bieden van grotere merken die op alle vlak op punt staan. Deze samenwerkingen komen er echt door de liefde voor het vak, voor jullie en voor de sympathiekste creatievelingen. We kunnen niet met iedereen samenwerken en maken dus nauwkeurig onze selectie. Dat gebeurt meestal niet met al te veel cijferwerk, want als ik ergens mijn buikgevoel volg, dan is het hier. Mijn boekhouder weet dat ondertussen ook ;) 

En...tromgeroffel! We kondigen eind deze maand een héééééél leuke nieuwe colab aan. Het heeft te maken met juwelen en we love, love, love it. Blijf ons volgen en je komt het te weten. 

Ontdek Yelle Deknock, kunst met textiel.
Het Meiske Deken Yelle
Het Meiske Deken Yelle
€185.00
Het Manneke Deken Yelle
Het Manneke Deken Yelle
€185.00
Ontdek POSTKAAT van Kaat en dochter Marthe.
Joie de vivre T-Shirt
Joie de vivre T-Shirt
€59.00
Elle adore le noir T-Shirt
Elle adore le noir T-Shirt
€59.00
Ontdek LORETTE, van Los Angeles naar Oostende met de pen.
Ontdek welke tekening HELEN B voor ons maakte.