GRATIS VERZENDING VANAF €100,- / WINKEL 7/7 OPEN GRATIS VERZENDING VANAF €100,- / WINKEL 7/7 OPEN

Blogposts & pagina's

Toon alle resultaten. (0)
Behind the scenes: Team Aankoop

Welkom bij Team Aankoop van LILY

We nemen jullie graag even mee achter de schermen bij het kiezen van onze collecties. Onze winkel en webshop worden wekelijks aangevuld met leuks. Dit is hoe we te werk gaan om jullie te blijven verrassen.

 

ellen distave ellen hofman

ELLEN in 't kwadraat. Wij zijn Team Aankoop: Ellen D en Ellen H - om het lekker ingewikkeld te maken wanneer leveranciers voor het eerst kennismaken met ons :) 

Wanneer kiezen we nieuws? 

"We gaan zowat het hele jaar door op zoek naar nieuwe aanvullingen voor onze winkel en webshop. Onze vaste merken zoals O My Bag, HKLiving en Anna Nina brengen zelf regelmatig nieuwe items uit waar we uiteraard met veel aandacht naar kijken. We worden bijna dagelijks via mail, social media, bezoeken in de winkel... gecontacteerd door merken die graag bij ons willen verkopen en soms zit ook daar een match tussen. Maar we gaan vooral ook heel graag zelf op zoek tussendoor. In februari en september maken we daar extra veel tijd voor vrij en pikken we ook beurzen mee."
 
Wanneer haalt het onze selectie?

"We hebben een paar vaste criteria. Worden we er vrolijk van? Zit de prijs / kwaliteit goed? Is het een aanvulling op wat we al aanbieden? Levert het merk een goeie service qua leveringen en nabestellingen voor klanten? Staan we achter de manier van werken van het merk in het algemeen?" 

Hierbij een sneak preview van wat er de komende weken aankomt 🤩🤩🤩

nieuwe collectie zwembanden handtassen

Waar hebben we een zwak voor?

"Lokale producten hebben altijd een streepje voor op merken die van ver moeten komen. Zo werken we al jaaaaaaren samen met Charline die bij ons om de hoek woont en wekelijks haar CJF juwelen in de winkel komt aanvullen, kiezen we voor de verzorgingsproducten van RAY die gemaakt worden door apotheker Hilde en haar zoon Thomas in Gent, maakt Marieken van MMMAR al vier jaar theedoeken en mugs op bestelling voor ons…, brandt Geert van Nord C koffiebonen voor @homebylily_ in Blankenberge, verkopen we de parfums van Kristof bij MIGLOT die in Gent worden samengesteld, worden onze postkaarten van PLAIZIER in Brussel gedrukt… En we kunnen nog wel even doorgaan ;)"

"Over een paar weken stellen we met héélél veel enthousiasme een nieuw merk voor met handgemaakt keramiek uit Waregem: VAL POTTERY."

nieuwe collectie val pottery keramiek

Worden producten getest?

"Het lukt ons niet om alle stuks op voorhand te testen. Maar we doen het wel meestal. Zelf gedurende een paar weken verzorgingsproducten en nagellak uittesten, geurkaarsen in levende lijve ruiken en laten branden, juwelen een hele tijd dragen en niet uitdoen in de douche, handtassen intensief gebruiken, een sofa thuis door het gezin laten testen, keramiek in de vaatwas laten meedraaien… Wanneer we beloven dat je blij zal zijn met de aankoop, willen we dat ook echt menen." 

geurkaarsen aery testen nieuwe collectie home by lily