GRATIS VERZENDING VANAF €100,- / WINKEL 7/7 OPEN GRATIS VERZENDING VANAF €100,- / WINKEL 7/7 OPEN

Blogposts & pagina's

Toon alle resultaten. (0)
Geïnspireerd door Amanda Djerf
Soms passeren er van die mensen op je pad die ervoor zorgen dat je met een andere blik kijkt, je openstelt, schoonheid in nog meer dingen gaat zien.
Ken je Griet? Onze flexi die al jaaaaren bij LILY werkt én die altijd als uit een heel mooi doosje komt, zo stijlvol. Zij ging vorige week op reis naar Biarritz en is vol lof over één van de meest inspirerende vrouwen die ze er heeft ontmoet. Deugddoende inspiratie dankzij een icoon en dat delen we graag.
En dus gaat deze nieuwsbrief over Amanda Djerf. Haar manier van leven, visie en het feit dat ze elke dag start met een hardgekookt eitje.
 

 PLUS: 3 X SAVE THE DATE 

10.05.24 Ostend Fashion Fair met gratis modeshows en goodies om 14u en 16u

10.05.24 LILY tot 20u OPEN!

12.05.24 Infinity Bracelets op moederdag op afspraak

 

Griet trok op vakantie en nam deel aan Bonanza Collective, dé surf- en yogadroom van velen. Ze kwam terug met mooie verhalen en dito foto's. Bonanza Collective is een initiatief van Amanda Djerf en co-founder Elin. Het staat voor alles waar je instant aan denkt: golven, lekkers, natuur, sporten, romantiek en een community vormen met wie eraan deelneemt. Locatie: Biarritz. 

 "Born in Sweden, raised part time in California. A woman of the ocean, kissed by the sun." Amanda Djerf staat voor wie ze is en gaat voor een heel eigen levensstijl. Ze gaat zonder make-up door het leven, behalve af en toe eens een swipe red lipstick. Ze drinkt veel koffie, start elke ochtend opnieuw met een hardgekookt eitje. Ze organiseert zich zo dat ze altijd volk om zich heen heeft, want ze is niet graag alleen. Zo ook met Bonanza.

Omdat velen haar om surf-advies vroegen en omdat ze voelde dat veel meisjes contact zochten, zag ze een opportuniteit. "Connect all of these girls. We surf, cook dinners together, go on a hike, yoga, drink wine, eat cheese and truly bask up all of the beauty that the bask country has to offer."

 Wanneer ze niet in Biarritz verblijft, zoekt ze de beste surfspots van de wereld op. De genen om ontzettend veel te reizen kreeg ze mee van haar ouders. Haar travel essentials? Oversized kledij - influenced by life by the beach -, zonnecrème, eco huidverzorging en koffie. Omdat ze graag leest heeft ze ook altijd boeken mee. Een werkpuntje: ze leest er zoveel door elkaar dat ze soms niet meer weet wat waarin stond verteld :)

 Griet deelde er avonturen met Amanda, Elin en met acht andere vrouwen uit verschillende hoeken van de wereld. Elke dag startten ze er heel vroeg met ontbijt en theoretische surflessen om daarna de zee in te gaan. Samen wandelen in Spanje, heerlijk vals zingen, samen koken of gaan eten en zonsondergangen bewonderen. Een bijkomend doel is om de vrouwen te stimuleren om ook achteraf nog contact te houden, wanneer je bijvoorbeeld naar elkaars land reist. Griet is helemaal mee met de vibe en wij surfen met plezier op die golf.

 Net zoals ons benieuwd naar meer? Check Amanda Djerf haar instagram, je zal zien dat je er niet alleen bent ;) Op Spotify kan je mee genieten van haar liefde voor muziek dankzij de openbare playlists.

 

 TAKE ME TO THE WEBSHOP