GRATIS VERZENDING VANAF €100,- / WINKEL 7/7 OPEN GRATIS VERZENDING VANAF €100,- / WINKEL 7/7 OPEN

Blogposts & pagina's

Toon alle resultaten. (0)
Hoe kan je mama verrassen op moederdag?

Moederdag nadert snel en laten we eerlijk zijn, er is niets leuker dan onze geweldige moeders op een originele manier te verrassen. Bij HOME by LILY geloven we dat het vieren van deze bijzondere dag een feest vol liefde en leuke momenten moet zijn. Daarom delen wij graag enkele tips over hoe je je moeder het best kunt verrassen op Moederdag.

1. Begin de dag met een heerlijk ontbijt op bed

Wat is een betere manier om de dag te beginnen dan met een heerlijk ontbijt op bed voor je moeder? Verwen haar met haar favoriete ontbijtgerechten, zoals verse croissants, fruitsalade en een kop koffie of thee. Ons viva la mamma servies kan het helemaal afmaken.

2. Geniet van quality time in Oostende

Voor een dag vol quality time met je moeder is Oostende dé plek. Wandel samen langs het strand, stop voor een heerlijke koffie of maak een tussenstop bij onze winkel, LILY, waar je altijd wel iets moois vindt. Oostende biedt ook tal van evenementen, activiteiten en culturele bezienswaardigheden, zoals The Crystal Ship en het North Sea Food Fest, die de dag nog specialer kunnen maken. En sluit de dag af met een diner bij een van onze favoriete eetplekjes in Oostende, zoals Pizzeria Toscana, Cultuurcafé de Grote Post en Café Du Parc.

3. Volg een creatieve workshop

Voor wie op zoek is naar een creatieve activiteit om samen met mama te doen, raden we aan om een creatieve workshop te volgen, zoals een namiddag pottenbakken. Samen iets creëren zorgt niet alleen voor mooie herinneringen, maar ook voor een leuke tijd samen. Een leuk adresje in Oostende om pottenbak workshops te volgen is ‘De Pottery’.

4. Verwen haar met een ontspannende spa-dag thuis

Zet haar favoriete muziek op, steek wat kaarsen aan en verwen haar met een gezichtsmasker, manicure en pedicure, en een ontspannende massage. Dit in combinatie met het maken van haar favoriete gerecht en een lekker glas wijn zorgt gegarandeerd voor een geslaagde avond.

5. Breng samen een bezoek aan LILY

Last but not least, breng samen een bezoek aan LILY voor een onvergetelijke moeder-dochter winkelervaring. Maak van het shoppen een gezellig uitje waar jullie beiden van zullen genieten. We zijn zoals gewoonlijk 7/7 open en helpen de leukste geschenken of outfits uitkiezen. 

 GESCHENK INSPO