GRATIS VERZENDING VANAF €100,- / WINKEL 7/7 OPEN GRATIS VERZENDING VANAF €100,- / WINKEL 7/7 OPEN

Blogposts & pagina's

Toon alle resultaten. (0)
Binnenkijken bij Luna

Vinden jullie het ook fijn om inspiratie te halen uit het interieur van anderen? Of het nu via een weekendmagazine is, een vluchtige blik terwijl je langs huizen wandelt, of gewoon scrollend door inspirerende feeds op sociale media - het bekijken van echte interieurs kan ontzettend inspirerend zijn. Het vertelt niet alleen iets over de inrichting, maar ook over de mensen die er wonen. Af en toe gaan we op zoek naar een leuke inrichting om jullie ideeën te geven. Deze keer hoeven we niet ver te zoeken, want onze shop-manager-uit-de-duizend, Luna, heeft onlangs samen met haar vriend Jim een geweldig nieuw thuis gecreëerd.
Inspirerend voor wie houdt van vrolijkheid, veel kleur en vintage accenten. Schrik voor originaliteit? Allesbehalve!

 
 

De dag beginnen in stijl

Luna houdt ervan om 's ochtends wakker te worden met vrolijke muziek en een heerlijk ontbijt. Haar dag begint vaak met het maken van een yoghurtbowl in de meest prachtige kommen. De espresso kopjes van Anna + Nina zijn haar favoriet voor haar dagelijkse ochtendkoffie. Een leuk weetje: Luna en haar vriend houden elke ochtend een soort wedstrijdje waarbij ze indruk proberen te maken op elkaar met hun nieuwste muziekontdekkingen, en dit doen ze om ter luidst.


 

80's en gezelligheid

Luna heeft een héél grote liefde voor 80s muziek, vandaar haar indrukwekkende vinylcollectie. De glazen die jullie hier zien zijn de swirl wine glasses van HKliving. Een vaste waarde in ons assortiment en helemaal passend bij die vintage sfeer. Gezelligheid mag natuurlijk nooit ontbreken. Op de eettafel bij Luna en Jim staan altijd verse bloemen, samen met een geurkaars van AeryLiving.
 
 
 

Inspiratie in elke hoek

Op de haard zien we een poster van Postkaart met de tekst: ‘I bet you look good on the dance floor’, erg toepasselijk, door Luna's liefde voor dansen. Daarnaast zien we er ook kandelaars van HOME by LILY, in kristallen pastelkleuren. De rode Chili fruitmand brengt kleur in de keuken, terwijl de Bob tafellamp bovenop hun SMEG koelkast zorgt voor een speelse touch die elke keer weer verplaatst kan worden.
Binnenkijken bij Luna is niet alleen een kijkje nemen in een huis, maar ook een glimp opvangen van haar persoonlijkheid en passies. We are obsessed!