GRATIS VERZENDING VANAF €100,- / WINKEL 7/7 OPEN GRATIS VERZENDING VANAF €100,- / WINKEL 7/7 OPEN

Blogposts & pagina's

Toon alle resultaten. (0)
O my Bag bezoek
 Vorige week kregen we bezoek van het team van O My Bag, helemaal uit Amsterdam! Oprichtster en CEO Paulien, samen met haar collega's Aglae en Thea, brachten een bezoek aan onze winkel. LILY Oostende is trots om tot één van de top O My Bag-verkooppunten in België te behoren. We zijn al 10 jaar lang een retailer voor O My Bag en we koesteren véél oprechte liefde
voor dit merk!

 O my Bag bezoek

Ze staan namelijk voor eerlijkheid en duurzaamheid. Hun producten zijn ethisch gemaakt met duurzame materialen en een focus op het milieu. Het is een merk dat ambachtslieden in kleine gemeenschappen wereldwijd wil verbinden met de markt en eerlijke werkgelegenheid wil creëren. Ze investeren ook in sociale projecten, zoals in de buurt van Kolkata, India, om positieve veranderingen te brengen. 

"We know one bag won't save the world. But it's a good start."

O My Bag heeft de afgelopen jaren enorm veel succes geboekt en is uitgegroeid tot een wereldwijd merk, met aanwezigheid in landen als Amerika en Australië. Ze blijven werken aan duurzaamheid en organiseren regelmatig interessante evenementen, zoals reizen naar producenten in India met al hun medewerkers. Binnenkort zullen ze ook tassen introduceren gemaakt van alternatieve materialen (naast leer) en in nieuwe kleuren, zoals rood, groen en blauw.

Samen met het team van O My Bag hadden we een inspirerend gesprek bij ons op kantoor, waar ze onder andere hun grootste prestaties van 2023 met ons deelden en hun ambities voor het komende jaar verklapten. We hebben ervaringen uitgewisseld en zijn samen met Debbie van Dear Fashion Hunter naar Café du Parc gegaan voor een gezellig drankje. De uitgelezen plaats om hen te overtuigen van onze liefde voor Oostende en onze evolutie en aanpak bij LILY de voorbije jaren.  Het was een fantastische ontmoeting met inspiratie in de twee richtingen!