GRATIS VERZENDING VANAF €100,- / WINKEL 7/7 OPEN GRATIS VERZENDING VANAF €100,- / WINKEL 7/7 OPEN

Blogposts & pagina's

Toon alle resultaten. (0)
Hoe je papa kan verrassen met een leuke uitstap naar Oostende
Oostende is dé stad aan zee of beter gezegd de koningin der badsteden. Het is zeker een bezoekje waard, want 1 ding is zeker, deze stad stelt nooit teleur!

Wij als LILYettes hebben ons hartje echt verloren aan Oostende en delen daarom graag onze favoriete tips om je papa te verwennen met een leuke uitstap. Of je nu houdt van lekker eten, cultuur of winkelen, Oostende heeft voor ieder wat wils. Hier zijn drie tips voor een fantastische dag met papa:
 

Geniet van vers gevangen zeevruchten bij restaurant ’t Vistrapje

Oostende staat bekend om zijn verse zeevruchten en er is geen beter plek om hiervan te genieten dan bij Restaurant ’t Vistrapje. Dit gezellig restaurant ligt vlakbij de vismijn en biedt een breed scala aan gerechten bereid met de vangst van de dag. Er hangt een erg ontspannen, maritieme sfeer met uitzicht op de haven.
Tip: Probeer zeker de specialiteiten zoals mosselen, garnaalkroketten of de vissoep, allemaal bereid met lokale ingrediënten.

Adres: Visserskaai 35, 8400 Oostende

 Ontdek de kunst in het James Ensorhuis

In Oostende kent iedereen wel een bepaalde kunstenaar, namelijk James Ensor. Hij woonde en werkte in Oostende en de stad heeft een eeuwige liefde voor zijn werken. Het James Ensorhuis  is een museum gewijd aan zijn leven en werk. Hier kun je zijn originele atelier bezoeken, evenals vele van zijn schilderijen, tekeningen en persoonlijke bezittingen en tijdelijke tentoonstellingen. Je kan er een middag gaan rond snuisteren en de originele kunstwerken gaan bekijken. Het museum is open van dinsdag tot zondag van 10:00 tot 17:00.

Adres: Vlaanderenstraat 29, 8400 Oostende

 Wandelen door de Kapellestraat

De Kapellestraat is dé winkelstraat van Oostende, waar je een mix vindt van bekende merken en unieke boetieks. Hier kun je shoppen voor mode, accessoires, en lokale producten.
Tip: Bezoek ook zeker de zijstraten voor verborgen pareltjes en unieke boetiekjes. Ook wij zitten in een heerlijk zijstraatje, namelijk de Herstraat. Heel bekend bij toeristen door de bekende ijszaak Gelato Maxzim en ontbijtbar Albrecht Oostende.

 Of je nu geniet van lekker eten, cultuur opsnuift, of een middag wandelen/shoppen, Oostende biedt sowieso een leuke ervaring.
Plan je de dag rond deze tips en je zult een geweldige tijd hebben samen met je papa.