GRATIS VERZENDING VANAF €100,- / WINKEL 7/7 OPEN GRATIS VERZENDING VANAF €100,- / WINKEL 7/7 OPEN

Blogposts & pagina's

Toon alle resultaten. (0)
Dromerige surfshoot
Dromerige sferen van de jaren '50 & '60

Enkele weken geleden organiseerden we met team LILY de meest geweldige shoot, geïnspireerd door de jaren '50 en '60. Stel je dit voor: warm licht, prachtige kleuren en een mix van stijl en vrouwelijkheid die ons rechtstreeks naar onze droomvakantie vibes bracht.

Achter de Schermen met ons droomteam

De shoot was voorzien van onze eigen surfgirl Céline, die tot vorig jaar als jobstudente bij ons werkte. Haar charme en liefde voor surfen maakten haar de perfecte muze voor dit project. Dit alles werd vastgelegd door onze getalenteerde fotograaf Griet, terwijl Ellen elke look tot in de puntjes verzorgde. We hadden zelfs een prachtige vintage auto op de set, wat een extra charme toevoegde.

Perfect ending

De weg naar deze perfecte shoot was niet zonder uitdagingen. Het onvoorspelbare weer dwong ons twee keer om onze plannen op het laatste moment te annuleren, wat ons geduld en doorzettingsvermogen op de proef stelde. Maar zoals ze zeggen, goede dingen komen voor degenen die wachten. En uiteindelijk vielen alle puzzelstukjes in elkaar, en werden we beloond met een prachtige zonsondergang bij Oosteroever. Dit moment gaf ons een gevoel van voldoening dat alle moeite de moeite waard maakte.

Laat je inspireren

Bekijk de volledige shoot op onze blog en ontdek de items die ons geweldige team voor jullie in de picture hebben gezet. Of je nu op zoek bent naar de perfecte zomerse items of gewoon op zoek bent naar een frisse dosis inspiratie, laat onze shoot je inspireren.