GRATIS VERZENDING VANAF €100,- / WINKEL 7/7 OPEN GRATIS VERZENDING VANAF €100,- / WINKEL 7/7 OPEN

Blogposts & pagina's

Toon alle resultaten. (0)
De 5 favorieten van Silje
Sinds kort heeft LILY Oostende er een communicatiestagiaire bij, genaamd Silje.
Silje loopt stage bij ons voor een periode van 3 maanden en heeft nu bijna een maand achter de rug. Ze is helemaal weg van alle producten die we bij LILY verkopen en heeft zelf enkele favorieten die ze dagelijks gebruikt.

5 favorieten

Cloud carry-on BAGGU

Een van haar favorieten is de groene Cloud carry-on van BAGGU, die ze dagelijks gebruikt. Hoewel dit voor sommige mensen misschien te groot is voor dagelijks gebruik, vindt Silje deze erg grote tas perfect! Ze heeft namelijk een gigantische laptop, waar we haar vaak mee plagen. Maar hoe leuk is deze tas van BAGGU in dit lemongrass kleur? De meeste mensen gebruiken deze tas als reistas, omdat hij perfect past in het bagagevak boven je. Bovendien zijn de producten van BAGGU duurzaam, omdat ze gebruikmaken van gerecycled nylon dat is geproduceerd uit pre-consumer afval.

Helen B x Home by LILY beker

In haar vrije tijd werkt ze als barista bij IzyCoffee, waar ze haar enorme passie voor koffie kan uiten. Tijdens haar lunchpauze gaat ze er vaak naartoe voor een cappuccino met kokosmelk, en recentelijk gebruikt ze daar altijd deze mok van Helen B voor. Samen met Helen B hebben we een speciale Home by Lily-versie van deze mok ontworpen. Deze bekers zijn ontworpen en vervaardigd in België, en zijn vaatwasser-, oven- en magnetronbestendig. Hét perfecte cadeau voor fans van zowel Home by Lily als Helen B.

Laundry sheets Brauzz (sea breeze)

Sinds kort woont Silje ook alleen in Oostende, wat betekent dat ze nu zelf voor haar was moet zorgen. Hiervoor gebruikt ze de laundry sheets van Brauzz in de geur sea breeze. Ze ruiken echt heerlijk. Deze wasvellen zijn geschikt voor alle soorten was (wit / gekleurd / wol / kasjmier / handwas) en voor temperaturen van 15 tot 95 graden. Leg een vel tussen je wasgoed; het zal oplossen en je was grondig reinigen en verfrissen. Ideaal voor wie houdt van een heerlijk frisse geur!

Sasja-toilettas MSCH geel

Een ander item dat ze dagelijks gebruikt, is deze heerlijke Sasja-toilettas van MSCH in het geel. Deze handige toilettas is vederlicht en vouwt volledig open. Twee eigenschappen die Silje superbelangrijk vindt bij toilettassen, zijn makkelijke toegang tot al je spullen en een praktische indeling met aparte zakjes aan de binnenkant. Met deze prachtige toilettas heeft ze altijd al haar spullen bij de hand voor een snelle touch-up. 

Muntenzakje 'Coffee Money' - Three Potato Four

Het laatste item waar Silje helemaal weg van is, is dit kleine muntenzakje van 'Three Potato Four' met de tekst 'coffee money'. Opnieuw erg toepasselijk! Deze vintage rubberen muntzakjes nemen ons mee terug naar de wereld van old school pretparken en zomerkampen. Erg leuk als cadeau! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren bij ons: zwart, roze, oranje, groen en geel.


We zijn benieuwd of jullie net zo'n grote fan zijn van deze producten als Silje! Je kunt ze allemaal vinden in onze winkel of op onze webshop.