GRATIS VERZENDING VANAF €100,- / WINKEL 7/7 OPEN GRATIS VERZENDING VANAF €100,- / WINKEL 7/7 OPEN

Blogposts & pagina's

Toon alle resultaten. (0)
Een geweldige avond: terugblik op onze LILY soirée
 Afgelopen week hebben we een onvergetelijke avond beleefd tijdens onze lente/zomer modeshow. Samen met onze geweldige partners Fleur de Lies, Amy Mary en Paroles Paroles hebben we een machtige editie neergezet waar we ontzettend trots op zijn.

Lily soirée

Paroles Paroles

De locatie van onze modeshow was niets minder dan het prachtige Paroles Paroles, het meest fotowaardige restaurant van Oostende. Het zuiders vormde de perfecte locatie voor onze LILY soirée. Onze gasten konden de hele avond door genieten van heerlijke hapjes en drankjes terwijl ze de modellen bewonderden.

5 thema's

Met 5 thema's - denim crush, floral bloom, on the move, party en sun lover - brachten onze modellen de lente/zomercollectie tot leven. Elke ronde was een mix van kleuren, prints en stijlen die de vibe van het aankomende seizoen uitstraalden. 

Fleur de Lies

Een van de absolute hoogtepunten van de avond waren de prachtige bloemen van Fleur de Lies, die onze show echt tot leven brachten. En het beste deel? Het mooiste bloemstuk staat nu op onze toonbank, als een blijvende herinnering aan deze bijzondere avond. En als bedankje aan onze gasten hebben we aan het einde van de show boeketten uitgedeeld, zodat iedereen een beetje van dit moois mee naar huis kon nemen.

Amy Mary

Om de avond af te sluiten, verzorgde Amy Mary het heerlijke dessert: mojito-ijs, gemaakt met muntijs, rum-karamelsaus en limoenschijfjes, gegarneerd met rietsuiker. Dé perfecte afsluiter van een onvergetelijke avond.


Thank you!

We willen onze partners, onze modellen en natuurlijk al onze geweldige gasten bedanken voor het zo speciaal maken van deze avond. We kijken ernaar uit om jullie volgende keer weer te verwelkomen!

Ps: Je kan de volledige collectie scoren in onze winkel en een aantal stijlen op onze webshop. 💋

 

Bekijk hier de aftermovie en hier het fotoalbum.