GRATIS VERZENDING VANAF €100,- / WINKEL 7/7 OPEN GRATIS VERZENDING VANAF €100,- / WINKEL 7/7 OPEN

Blogposts & pagina's

Toon alle resultaten. (0)
The Catch

The Catch

Bij Lily houden we van leuke adresjes die de unieke charme van Oostende weerspiegelen. Een van onze favorieten zijn onze buren: The Catch, een prachtige seafood bar gerund door de broers Jim en Tommy Coopman. Gelegen in de meest gezellige straat van Oostende: de Hertstraat.

Of het nu gaat om ambachtelijke garnaalkroketten met een pittige bloody mary, in de steenoven gebakken pizza's met verse Oostendse zeevruchten of iets cheesiers, er is voor elk wat wils. En vergeet de authentieke fish & chips niet, gemaakt met dagverse lokale vis. Jim en Tommy hun passie voor lekker eten, goede drankjes en de unieke sfeer van Oostende is duidelijk voelbaar bij een bezoek aan The Catch.

Pornstar martini & French martini

We gingen er langs om hun best verkopende cocktails te proberen: hun populaire Pornstar martini en de French martini. En dit deden we in de meest geweldige cocktailglazen van &Klevering, die je bij ons in de winkel of op onze webshop kan vinden voor €32,50 onder de naam 'Coupe twirl set/2' in de kleuren pink & mint.

Je hebt er misschien al van gehoord: de Pornstar martini is een heel populair drankje. Het is een cocktail die bekend staat om zijn exotische smaken en mooie presentatie. Gemaakt op basis van vanille-wodka, vers passievruchtsap en een vleugje sinaasappellikeur. Het schijfje passievrucht on top voegt een extra vleugje fruitigheid toe.

De French martini, bestaande uit wodka, frambozenlikeur en ananassap, is een heerlijke en klassieke keuze voor liefhebbers van cocktails. Met zoete en fruitige smaken, geserveerd in een stijlvol glas en vaak gegarneerd met een verse framboos, straalt deze cocktail pure elegantie uit.

 Recepten

Speciaal voor jullie hebben we twee recepten uitgezocht om deze cocktails thuis te kunnen maken:

Pornstar martini recept:

Vanille vodka 30-45 ml
Passievruchtsap 45 ml
Limoensap 5 ml
Eiwit

Gebruik een shaker en voeg het eiwit toe in de shaker. Voeg met een barmaatje 30-45 ml vanille vodka, 45 ml passievruchtsap en 5 ml limoensap toe in de shaker. Doe eerst een dry shake (zonder ijs) en daarna een wet shake met ijsblokjes. Even krachtig shaken tot je een frostlaagje krijgt. Uitschenken zonder ijs in een gekoeld martiniglas. Snijd een passievrucht door midden en leg deze in het martiniglas. Opdienen met klein glaasje bubbels ernaast.

French martini recept:

30 ml Vodka
45 ml Ananassap
7,5 ml Limoensap
4-5 Frambozen

Begin met het muddlen van 4-5 frambozen in een shaker. Voeg daarna ijsblokjes toe en voeg met een barmaatje vodka, ananassap en verse limoensap toe. Stevig shaken tot je een frostlaagje krijgt op de shaker. Uitschenken met een zeefje om de pitjes van de frambozen niet mee te schenken in het cocktailglas.  

Dus, de volgende keer dat je op zoek bent naar een plek om te ontspannen na een dagje strand, of gewoon wilt genieten van de heerlijke smaken van Oostende, vergeet dan niet langs The Catch te gaan. Het is absoluut de moeite waard!

Glazen &Klevering

Hoe mooi zijn deze apero glazen van &Klevering?
Maak jouw apero compleet en scoor deze geweldige glazen door op de foto's te klikken!