GRATIS VERZENDING VANAF €100,- / WINKEL 7/7 OPEN GRATIS VERZENDING VANAF €100,- / WINKEL 7/7 OPEN

Blogposts & pagina's

Toon alle resultaten. (0)
Populaire zomeritems

Populaire zomeritems

 De zomer staat voor de deur, en dat betekent dat we ons mogen uitkijken naar zonnige dagen en heerlijke zomeraccessoires. Bij HOME by LILY hebben we enkele toppers die de laatste tijd op volle toeren over onze toonbank vliegen.

Voor studenten die tijdens de blokpauzes wat verfrissing zoeken, hebben we ook genoeg leuke opties. Want laten we eerlijk zijn, een fijne blokpauze maakt het studeren een stuk aangenamer.

Speciaal voor jullie zetten we onze populairste zomeritems op een rijtje:

Zomerse sandalen van Moses

Een absolute must-have in je kast zijn de zomerse sandalen van Moses. Deze comfortabele slippers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten voor het hele gezin. Bij ons vind je ze in lila, groen, zilver, panterprint en meer. Ze hebben een heerlijk comfortabel voetbed, zijn volledig afwasbaar, 100% vegan, cruelty-free, anti-slip en waterproof. Perfect voor casual zomerse gelegenheden.

Zwembanden van Petites Pommes

 
Ben jij een liefhebber van water? De zwembanden van Petites Pommes brengen je terug naar je kindertijd. De prachtig afgewerkte banden zijn bij ons verkrijgbaar in diverse kleuren en maten, wat gegarandeerd voor zwemplezier zorgt voor iedereen. Perfect voor een dagje aan zee of in het zwembad.

Verstelbare parasol van Flamingueo

De ideale partner voor warme zomerdagen. Zoek de schaduw op met de verstelbare parasol van Flamingueo. Hij is in hoogte verstelbaar en wordt geleverd met een handige draagtas. Bij ons zijn ze verkrijgbaar in geel, groen en roze. Perfect om mee te nemen naar het strand of op reis. En ze zien er ook nog eens fantastisch uit. 😉

Ray Zonnecrème

Maak kennis met Ray! Deze producten worden met liefde gemaakt door Hilde Nys, een apotheker uit Gent. Ze produceert alles lokaal, met zorg voor het milieu. De Ray Zonnecrème is vrij van allergenen, irriterende stoffen en parfum dat pigmentvlekken kan veroorzaken in de zon. Geschikt voor het hele gezin en alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid. Deze zonnecrème biedt een zeer hoge bescherming en laat geen plakkerig gevoel achter. Een zomer essential!

Sunjellies mandjes

Veel teamleden van LILY hebben een Sunjellies mandje thuis. Deze mandjes stralen zomer uit en zijn verkrijgbaar in vrolijke kleuren zoals geel, roze, blauw en groen. Perfect voor een dagje shoppen of een tripje naar het strand. Onze shopmanager Luna gebruikt haar mandje zelfs om haar lege flessen in te verzamelen voor de dit wegbrengt. Deze retro mandjes zijn gemaakt van 100% recyclebaar LDPE en zijn makkelijk afwasbaar. Het voegt ook net dat beetje extra toe aan elke outfit.

Ben jij net als wij helemaal klaar voor de zomer? Wij kijken er alvast heel erg naar uit!